تکنــــــــــــــازدانلود

تکنــــــــــــــازدانلود

هک وامنیت -جوک وسرگرمی-تکنولوژی-اخبــــــار
تکنــــــــــــــازدانلود

تکنــــــــــــــازدانلود

هک وامنیت -جوک وسرگرمی-تکنولوژی-اخبــــــار

هشدار: جلوی عروسک‌های جدید زیاد حرف نزنید

شرکت ها می‌توانند از همان خردسالی برای بچه‌ها پروفایل یا در واقع پرونده اینترنتی درست کنند تا بعداً مطابق میل‌شان و در صورت لزوم به‌کار گرفته شود.

بسیاری از اسباب‌بازی‌های آینده به اینترنت وصل خواهند شد و با بچه‌ها ارتباطی دو طرفه برقرار خواهند کرد.

به گزارش تکنــــــــــــازدانلود: از یاهو , نمایشگاه بین‌المللی اسباب‌بازی ۲۰۱۵ هفته گذشته در نیویورک برگزار شد. جالبی نمایشگاه این بود که علاوه بر اسباب‌بازی‌های کلاسیک، نگاهی هم به آینده داشت و همان طور که انتظار می‌رفت بسیاری از آن‌ها به اینترنت وصل خواهند‌شد و هم‌زمان با بچه‌ها ارتباط برقرار می‌کنند، حرف‌هایشان را ضبط می‌کنند تا بتوانند علائق‌شان را در نظر بگیرند و خود را با آن‌ها تطبیق دهند. سر آدم از تصور این همه توانایی و امکانات سوت می‌کشد. مثلاً بچه‌ها می‌توانند در حین بازی دیکته‌شان را خوب کنند و حساب یاد بگیرند.

ولی خوب این فقط یک طرف ماجراست. طرف دیگر امکان سوءاستفاده از این ابزار است. مثلاً می‌توانند از همان خردسالی برای بچه‌ها پروفایل یا در واقع پرونده اینترنتی درست کنند تا بعداً مطابق میل‌شان و در صورت لزوم به‌کار گرفته شود. البته شاید خود سازنده‌ها هم این کار را نکنند. ولی از آن جا که معلوم نیست چه به سر اطلاعاتی که از کودکان‌مان جمع می‌کنند خواهد آمد توجه به ماهیت مکالمات کودک با اسباب‌بازی‌هایش ضروری به نظر می‌رسد.

یک نمونه از این اسباب‌بازی‌ها یک دایناسور سبز است برای بچه‌های ۴ تا ۷ ساله که به‌زودی وارد بازار می‌شود. بچه دکمه‌ای را روی شکم دایناسور فشار می‌دهد و از او سؤال می‌کند. دایناسور از طریق وای‌فای خانه به اینترنت وصل می‌شود و با صدای کلفت جواب بچه را می‌دهد. گاهی هم دایناسور از بچه سؤال می‌کند و پاسخ‌های او را حفظ می‌کند. سؤال‌ها بیشتر معماهایی در مورد حساب و زبان است و طوری طراحی شده که با گذشت زمان تکامل پیدا می‌کند. وقتی بچه توانست همه سؤال‌ها را خوب جواب دهد به سطح بالاتری می رود و سؤال‌ها سخت تر می‌شود.

این اسباب‌بازی مثل سیری نیست که همیشه در حال گوش دادن باشد، فقط وقتی بچه دکمه را فشار می‌دهد گوشش باز می‌شود و بعد با موتور شناخت صحبت، صدا را تبدیل به تکست می‌کند و به ابر آی بی ام می‌فرستد، جواب را می‌گیرد و به صورت صدا تحویل می‌دهد. والدین هم می‌توانند به متون نوشتاری گفتگوی کودک خود با دایناسورش دسترسی داشته باشند. امکان سانسور هم هست و پاسخ برخی سؤال‌ها از طرف والدین تعیین شود. مثلاً می‌تواند طوری تنظیم شود که اگر بچه پرسید «بچه‌ها از کجا می آیند» دایناسور جواب دهد «از مادرت بپرس».

هر چند اصول این اسباب‌بازی‌های «متصل به اینترنت» کم و بیش یکی است، ولی فرق‌هایی هم دارند. مثلاً یکی دیگر از این اسباب‌بازی‌ها صدا را هم ضبط می‌کند به پدر و مادر امکان می‌دهد که مکالمات کودک خود با اسباب‌بازی‌اش را بشنوند و مثلاً بدانند بچه برای عیدی چه می‌خواهد.

البته تلاش‌هایی می‌شود تا سازندگان اسباب‌بازی‌ها از اطلاعاتی که جمع می‌شود استفاده نکنند، ولی قوانین هم نسبی‌اند و به راحتی نمی‌توان مانع جمع‌آوری اطلاعات شد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.