تکنــــــــــــــازدانلود

تکنــــــــــــــازدانلود

هک وامنیت -جوک وسرگرمی-تکنولوژی-اخبــــــار
تکنــــــــــــــازدانلود

تکنــــــــــــــازدانلود

هک وامنیت -جوک وسرگرمی-تکنولوژی-اخبــــــار

ساخت دستگاه تزریق بدون سوزن در ایران

ساخت دستگاه تزریق بدون سوزن در ایران

ترس از سرنگ به خاطر درد سوزن آن در هنگام تزریق، میان برخی از بیماران به ویژه کودکان و نوجوانان رایج است. در سال های گذشته نیز نگرانی های پزشکان و سازمان های بهداشتی درباره استفاده از سرنگ آلوده و انتقال عفونت افزایش یافته است.

پژوهشگران یکی از شرکت های دانش بنیان ایرانی موفق به ساخت دستگاه تزریق بدون سوزن شدند که بیماران را از درد و همچنین خطر بیماری های واگیردار و عفونی خلاص می کند.

در ادامه همراه تکنــــــــــــازدانلود باشید.

علیرضا عباسیان رئیس هیئت مدیره «ره آوران سلامت آرمان» گفت: ما با ساخت دستگاه ترزیق بدون سوزن توانستیم آن را برای مبتلایان بیماری های مختلف از جمله دیابت، سرطان و ام اس (که باید در روز چندین بار تزریق زیرجلدی داشته باشند) قابل استفاده کنیم.

وی اظهار کرد: این دستگاه به گونه‌ ای طراحی شده است که به راحتی شارژ می شود و در کمترین زمان ممکن، بدون ایجاد درد و خون‌ ریزی، دارو را از طریق منافذ پوست به زیر آن انتقال می‌ دهد.

عباسیان بیان کرد: ایران با طراحی دستگاه یاد شده، پس از آمریکا و آلمان، خود را به عنوان سومین دارنده فناوری ساخت تزریق بدون سوزن در دنیا معرفی می کند.

او با اشاره به مرغوبیت تولید محصول مذکور تاکید کرد: می توانم بگویم دستگاه های تولید شده نه تنها از لحاظ کیفی چیزی از نمونه های خارجی کم ندارند بلکه می توانند با آنها رقابت کنند.

رئیس هیئت مدیره این شرکت درباره تفاوت نرخ این کالا نسبت به نمونه های خارجی موجود در بازار اظهار کرد: این محصول با قیمت ۱۵۰ هزار تومان در اختیار بیماران قرار خواهد گرفت در حالی که مشابه های خارجی آن با قیمت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در بازار به فروش می رسند.

به گفته وی هزینه راه اندازی خط تولید و ساخت دستگاه تزریق بدون سوزن حدود ۱ میلیارد تومان است.

وی در مورد نحوه و جزئیات ساخت این محصول، توضیح داد: دستگاه تولید شده، دو قسمت دارد. یک بخش مصرفی بوده و به صورت استریل برای قرارگیری دارو و همچنین تزریق آن طراحی شده است.

عباسیان ادامه داد: قسمت دیگر، خود بدنه اصلی است که طبق پیش بینی های انجام شده ما، با در نظر گرفتن امکانات موجود، می توان روزانه حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ عدد از آن را تولید کرد.

او بیان کرد: با توجه به کمبود بودجه و همچنین فقدان مجوز جهت راه اندازی خط تولید، روند ساخت در داخل به تاخیر افتاده است که با برطرف شدن مشکلات خواهیم توانست در آینده ای نزدیک خط تولید خود را راه اندازی کنیم.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.