تکنــــــــــــــازدانلود

تکنــــــــــــــازدانلود

هک وامنیت -جوک وسرگرمی-تکنولوژی-اخبــــــار
تکنــــــــــــــازدانلود

تکنــــــــــــــازدانلود

هک وامنیت -جوک وسرگرمی-تکنولوژی-اخبــــــار

اعتراف نشریه آمریکایی به توانایی سایبری ایران

اعتراف نشریه آمریکایی به توانایی سایبری ایران

یک نشریه آمریکایی طی تحلیلی نوشت: ایران با توجه به توانایی‌های سایبری خود قادر به از کار انداختن موقت برخی تاسیسات کلیدی در سطح جهانی است.

به گزارش فاس، نشریه ‌آمریکایی «بیزینس اینسایدر» روز دوشنبه طی گزارشی تحلیلی تحت عنوان «ایران بازیگر مهم نبردهای جهانی سایبری»نوشت: ایران به طور مدام در حال توسعه قابلیت‌های سایبری خود بوده و این قابلیت‌ها هم اکنون تهدیدی قطعی علیه نهادها و زیر ساخت‌های دولتی [غرب] است.

یک شرکت آمریکایی به نام «سیلانس» گزارشی 87 صفحه‌ای را اخیرا منتشر کرده که بر اساس آن هکرهای ایرانی در عملیات خود از واژه «ساطور» ‌که کد این عملیات است، استفاده می‌کنند.

 

بر اساس این گزارش، در عملیات سایبری ایران بخش‌های مرتبط با امور نظامی، نفتی، گازی و خطوط هوایی را تحت هدف خود قرار داده است. این عملیات گسترده در 16 کشور صورت گرفته است و البته 10 مورد از این اهداف در خاک آمریکا قرار داشتند.

در بخش دیگر این گزارش تاکید شده است که ایران «چینی» دیگری در عرصه سایبری می‌باشد.

«دیوید کندی» یک کارشناس سایبری در اظهار نظری درباره توانایی ایران در این عرصه گفت: «قابلیت سایبری ایران مانند روسیه، چین و آمریکا در هرکجا دیده نمی‌شود اما قطعا در حال رسیدن به این نقطه است.»

این روزنامه در ادامه مدعی شد که عملیات هک ایران به طور جدی از سال 2011 در مقابله با حملات سایبری علیه برنامه‌های هسته‌ای این کشور خلال سال‌های 2009 تا 2012 آغاز شد.

کندی در ادامه تحلیل خود در زمینه توانایی‌های سایبری ایران گفت: «نبرد سایبری نیاز به نیروی نظامی یا بمب‌های پیشرفته ندارد و این کشور سرمایه گذاری در این عرصه را چندی است که آغاز کرده است.»

این کارشناس آمریکایی در خاتمه اظهار داشت: «ایران با توجه به توانایی‌های سایبری خود قادر به از کار انداختن موقت برخی تاسیسات کلیدی در سطح جهان است. این کشور از این توانایی برای آمادگی بیشتر نظامی استفاده می‌کند . این مورد در مذاکرات هسته‌ای به ایران قدرت می‌بخشد.»

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.