تکنــــــــــــــازدانلود

هک وامنیت -جوک وسرگرمی-تکنولوژی-اخبــــــار

تکنــــــــــــــازدانلود

هک وامنیت -جوک وسرگرمی-تکنولوژی-اخبــــــار

۳میلیون دلار جایزه برای دستگیری متهم اصلی Zeus

شبکه مخرب GameOver Zeus در تابستان امسال با همکاری مقامات امنیتی چندین دولت و شرکتهای کامپیوتری نظیر مایکروسافت، منهدم و متلاشی شد.

دو نهاد دولتی در آمریکا ۳ میلیون دلار جایزه برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری متهم اصلی در فعالیت های مجرمانه شبکه مخرب GameOver Zeus شود، تعیین کرده اند. این جایزه بالاترین رقم در فهرست مهمترین مجرمان سایبری پلیس FBI آمریکا است.

به گزارش تکنـــــــــــــــــازدانلود: این جایزه برای دستگیری یک فرد روسی تبار به نام Evgeniy Mikhailovich Bogachev است که به عنوان گرداننده اصلی شبکه مخرب GameOver Zeus متهم به جرائم سایبری، کلاهبرداری و سرقت های مالی شده است.

در سال ۱۳۸۹برنامه (Source) بدافزار Zeus به طور مرموزی بر روی اینترنت منتشر شد و در دسترس عموم قرار گرفت. به دنبال این اتفاق، چندین بدافزار جدید که از امکانات Zeus برخوردار بودند، ظاهر شدند. از جمله بدافزار Spy Eye و شبکه مخرب Ice IX. کاملاً مشخص بود که از برنامه Zeus برای طراحی و ساخت این بدافزارهای جدید استفاده شده است.

بعد از مدتی، گونه دیگری از این بدافزار با نام GameOver ظاهر شد. این دفعه، گرداننده اصلی GameOver همکاری خود را محدود به تعداد انگشت شماری از گروه های خلافکار و کلاهبردار بزرگ کرد و مشتریان خرده پای خود را کنار گذاشت. دخالت بیش از حد گروه های مختلف در استفاده از Zeus، علاوه بر سر و صدای زیاد و رسانه ای کردن فعالیت های آن، یکی از دلایل اصلی در افشای برنامه بدافزار بر روی اینترنت بود.

از جمله امکانات جدیدی که در بدافزار Gameover گنجانده شده بود، امکان به روز رسانی و دریافت دستورات جدید توسط کامپیوتر آلوده از طریق شبکه های Peer-to-Peer بود. بدین ترتیب حتی در صورتی که دسترسی کامپیوتر آلوده به سرور فرماندهی بر روی اینترنت قطع می‌شد، کامپیوتر آلوده از دیگر کامپیوترهای آلوده موجود در شبکه LAN هم می توانست کسب دستور کند.

همچنین قابلیت های جدیدی در بدافزار Gameover وجود داشت که آن را قادر می ساخت تا با دستکاری صفحات وب و کنترل جریان اطلاعات به / از مرورگر، جدیدترین روش های تشخیص هویت در سایت های بانکداری الکترونیکی را دور بزند.

برآورد می شود که در دو سال فعالیت بدافزار GameOver و راه اندازی شبکه مخرب GameOver Zeus بیش از یک میلیون کاربر به تسخیر این شبکه درآمده و با سوء استفاده گردانندگان شبکه مخرب از این قربانیان، بیش از ۱۰۰ میلیون دلار از حسابهای بانکی مردم عادی سرقت شده که موسسات بانکی عهده دار این ضرر و زیان شده اند.

به گزارش شبکه گستر, شبکه مخرب یا Botnet مجموعه ای از کامپیوترهای کاربران عادی هستند که پس از آلودگی به بدافزاری خاص، به تسخیر افرادی که آن بدافزار را کنترل می کنند، در می‌آیند. از این کامپیوترهای تسخیر شده که به Bot مشهور هستند، برای انواع عملیات مخرب، نظیر حملات “از کاراندازی سرویس” یا DoS، انتشار بدافزار و یا سرقت اطلاعات شخصی و بانکی کاربر، سوء استفاده می شود.

طبق اظهارات مقامات دولتی آمریکا، این فرد متهم در کشور روسیه زندگی می کند و در حال حاضر چندین پرونده قضایی علیه او در دادگاه های آمریکا در جریان رسیدگی است.

شبکه مخرب GameOver Zeus در تابستان امسال با همکاری مقامات امنیتی چندین دولت و شرکتهای کامپیوتری نظیر مایکروسافت، منهدم و متلاشی شد.

انتشار باج افزار (Ransomware) مشهور Cryptolocker نیز توسط همین شبکه مخرب GameOver Zeus صورت گرفت. با انهدام این شبکه مخرب و توقف فعالیت آن، آمار آلودگی به باج افزار CryptoLocker نیز بطور همزمان کاهش یافت.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.