
هر نوشته ای نویسنده ای دارد. هر نویسنده ای حق دارد اسمش را پای مطلبش
ببیند. نوشته هایی که در این صفحه می خوانید، Status های کپی پیست شده ای
است که در شبکه های اجتماعی دست به دست چرخیده و صاحبش را گم کرده.
اگر «شما» نویسنده این آثار هستید، لطفا عصبانی نشوید. لبخند بزنید و به
خواننده هایی فکر کنید که با خواندن نوشته هایتان لبخند می زنند و در دل
تحسین تان می کنند.
ادامه مطلب ...
وزن ماریا روزالس در سال 2008 به حدود 500 کیلوگرم رسیده بود. این بانوی نیم تنی به قتل خواهر زاده اش محکوم شد زیرا با این وزن خود روی کودک افتاده بود و باعث شده بود که خواهر زاده اش جان دهد. این اتفاق باعث تغییردر زندگی وی شد. او تصمیم خود را برای کم کردن وزن گرفت. او در حال حاضر بیش از 350 کیلوگرم از وزن خودش را از دست داده است ولی هنوز هم با اندام مناسب فاصله دارد.
ادامه مطلب ...
همه ما داستان زال پسر سام نریمان که در شاهنامه از او صحبت به میان آمده را میدانیم. او که سپید موی بود از سوی پدر طرد شده و توسط سیمرغ بزرگ شد. این یک داستان است اما در دنیای واقعی نیز افرادی همانند زال زندگی میکنند. این افراد در اصل مبتلا به بیماری به نام آلبینیسم هستند.در قلمرو حیوانات آلبینوها بسیار کمیاب و نادر به شمار میآیند چرا که به دلیل فقدان توانایی استتار کردن به راحتی توسط شکارچیان شکار شده از بین میروند. نمیتوان این حقیقت را انکار کرد که این موجودات در مقایسه با همتایان خود که از این بیماری رنج نمیبرند به طرزی عجیب، دوستداشتنی و جذابتر هستند. بعد از معرفی تعدادی از گونههای رعب آور در مطالب پیشین بر آن شدیم در این مطلب شما را با ده موجود شیرین و دوست داشتنی آشنا کنیم. امیدوارم از دیدن آنها لذت ببرید.
دانشمندان دریافتند خاکسپاری مردگان در اروپای غربی و پیش از ظهور انسانهای مدرن انجام شده است.
ولیام رندو، نویسنده ارشد این مقاله و محقق «مرکز تحقیقات بینالمللی علوم اجتماعی و انسانی» (CIRHUS) در نیویورک سیتی، گفت: این کشف نه تنها وجود گورهای نئاندرتالها را در اروپای غربی تایید میکند، بلکه توانایی شناختی پیشرفته برای ایجاد گورها را نشان میدهد.
دانلود آهنگ جدید مهدی مقدم و محسن خانی به نام پا به پات میام
نمونهای از رایانامههای اینچنینی در اوایل این ماه رؤیت شده است. خط عنوان این رایانامه (اگرچه گونههای متعددی از آن مشاهده شده) بیان میکند که این رایانامه کاربران را در اصلاح شکاف امنیتیِ احتمالی در رایانهشان یاری خواهد کرد.
فرستنده خود را مایکروسافت، AVG، و یا کسپرسکی جا میزند تا به این طریق کاربران را به باور این فریب وادارد که رایانامهی دریافتی از سوی یک منبع امنیتی معتبر ارسال شده است. این رایانامه شامل توضیحاتی در رابطه با لزوم بارگیری ضمیمهی خود است، رایانامهی مورد نظر ادعا میکند که پروندهی پیوست «system patch KB923029» متعلق به مایکروسافت ویندوز است. وصلهای که در واقعیت هرگز در وبگاه مایکروسافت پیدا نمیشود.