ضدویروس جعلی جدیدی که مایکروسافت کشف کرده و با نام Defru آنرا شناسایی می کند، روش ساده تری را برای فریب کاربر در پیش گرفته است.
شرکت مایکروسافت موج جدیدی از فعالیت یک ضدویروس جعلی را شناسایی کرده که با نمایش مکرر هشدارهای دروغین درباره آلودگی سیستم به ویروس، دسترسی کاربر به سایت های مختلف اینترنت را مسدود می کند.
تکنــــــــــــازدانلود: در تحقیقاتی که اخیراً درباره ضدویروس های جعلی مشهور و میزان فعالیت فعلی آنها صورت گرفت، آمارهای مایکروسافت نشان می داد که ضدویروس های جعلی رایج در سالهای اخیر، نظیر WinWebSec ،OneScan ،FakeXPA و FakePAV، کمتر از گذشته توانسته اند کاربران را فریب دهند و آنان را ترغیب به خرید محصولات جعلی و بی فایده کنند.
ولی از طرف دیگر این تحقیقات نشان می دهد که با کنار رفتن ضدویروس های جعلی قدیمی، نسل جدیدی از این بدافزارها وارد میدان شده اند. طی این تحقیقات، مایکروسافت موج جدیدی از فعالیت ضدویرس های جعلی را شناسایی کرد که دسترسی کاربر به اینترنت را دچار اختلال کرده و مسدود می کنند.
تاکنون اغلب ضدویروس های جعلی بعد از فعال شدن بر روی سیستم قربانی، با تغییر تنظیمات سیستم، دسترسی به سایت های امنیتی و به ویژه سایت های به روز رسانی ضدویروس های واقعی را مسدود می کردند تا کاربر قادر به کشف و شناسایی ضدویروس جعلی نباشد. ولی ضدویروس جعلی جدیدی که مایکروسافت کشف کرده و با نام Defru آنرا شناسایی می کند، روش ساده تری را برای فریب کاربر در پیش گرفته است. این ضدویروس جعلی در هنگام مراجعه کاربر به سایت های مختلف، با نمایش مکرر عملیات ویروس یابی بر روی صفحه و نشان دادن آلودگی های دروغین، دسترسی کاربر به سایت ها را مختل می کند.
به گزارش شبکه گستر, همچنین با نمایش پیام های هشدار که در ظاهر از سوی یک شرکت معتبر ضدویروس است، از کاربر خواسته می شود تا برای پاکسازی سیستم خود، مبلغ مشخصی را پرداخت کند.
بسیاری از کاربران عادی در صورت مشاهده مکرر اینگنونه عملیات ویروس یابی و پیام های هشدار، احتمال دارد که برای خلاص شدن از این وضعیت سعی کنند تا مبلغ درخواستی را پرداخت کنند و ابزارهای پاکسازی لازم را دریافت نمایند. این کاربران به یک سایت پرداخت آنلاین به نام payeer.com هدایت می شوند. البته همه می دانیم که حتی پس از پرداخت وجه، آلودگی و مزاحمت ها همچنان باقی خواهند ماند.