اگر از علاقمندان فوتبال هستید، بعد از برد یا باخت تیم محبوبتان چه واکنشی نشان میدهید؟ فکر میکنید یک هکر عاشق فوتبال بعد از برد یا باخت تیم محبوبش چه میکند؟
تکنـــــــــــــــازدانلود: هکرها هم میتوانند عاشق فوتبال باشند و بازیهای جام جهانی آنها را هم مثل خیلیهای دیگر به هیجان میآورد، اما هکرها برخلاف بقیه علاقمندان به فوتبال، شادی یا ناراحتی خود را از نتیجه بازیها با ریختن به خیابان و پرچم تیم مورد علاقه خود را به دست گرفتن نشان نمیدهند؛ بلکه آنها ترجیح میدهند به سایتها و شبکههای اینترنتی رقبای خود حمله کنند.
نشریه اینترنتی The Daily Dot با انتشار نتایج تحقیقات اوری سگال، پژوهشگر امنیت در موسسه آمریکایی «آکادمی تکنولوژی» نشان میدهد که منشاء حملات سایبری در طی دوره بازیهای جام جهانی از کجا بوده است.
این موسسه دریافته است نخستین بازی میان برزیل و کرواسی به نمایشی از سوی هکرهای کروات تبدیل شد که هدف آن یکی از ساختمانهای اصلی اقتصادی برزیل بود.
برای دریافت این موضوع و مقایسه میزان حملات اینترنتی در زمان این بازی، به اولین نمودار در عکس زیر توجه کنید:
در بازی میان اسپانیا و هلند هم باز چنین اتفاقی رخ داد.
حملات اینترنتی متعددی از سوی هکرهای اسپانیایی صورت گرفت که در نمودار سمت چپ- پایین میتوانید ببینید.
هدف این حملات نیز یک سایت انفورماتیک هلندی بوده است.
برخی مسابقات مثل بازی میان شیلی و استرالیا و نیز بازی بین ژاپن و ساحل عاج همانطور که در نمودار سمت راست در بالا و پایین نشان داده شد نیز به میدان خودنمایی هکرها تبدیل شده بود اما هربار با دو روز فاصله بعد از بازیها صورت گرفت.
جالبتر اینکه براساس بررسیهای اوری سگال، در بازی فینال جام جهانی میان آلمان و برزیل که به قهرمانی آلمان در این دوره از بازیها انجامید؛ میزان حملات سایبری به میزان زیادی کاهش یافت.
به گفته وی « طی دو ساعت و نیم، جنگ سایبری وارد یک فاز استراحت شده بود چرا که همه دنیا به صفحات تلویزیون چشم دوخته بودند تا نتیجه این بازی را بدانند.»
البته هکرهای ایرانی هم در این آمار سهمی داشته اند زیرا بعد از بازی ایران و آرژانتین و قضاوت ضعیف داور صربستانی با هک یک سرور صربستان نارضایتی خو را اعلام کردند.
در این گزارش همچنین به حملات هکرها پیش از آغاز بازیهای جام جهانی اشاره شده که هدف آن اغلب سایتهای مربوط به حامیان اقتصادی این دوره از بازیها بود.
براساس این گزارش بازیهای جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل بیشتر از قبل به بیرون از زمین فوتبال کشیده شد و هکرها در این دوره فعالیت گستردهای داشتند.