تکنــــــــــــــازدانلود

تکنــــــــــــــازدانلود

هک وامنیت -جوک وسرگرمی-تکنولوژی-اخبــــــار
تکنــــــــــــــازدانلود

تکنــــــــــــــازدانلود

هک وامنیت -جوک وسرگرمی-تکنولوژی-اخبــــــار

شهرام امیری اعدام شد (+ جزئیات و بیوگرافی)

شهرام امیری,بیوگرافی شهرام امیری,شهرام امیری کیست؟,عکس های شهرام امیری,تصاویر شهرام امیری,شهرام امیری اعدام شد,عکس های اعدام شهرام امیری,عکس جنازه شهرام امیری

 

شهرام امیری پژوهشگر و متخصص رادیو ایزوتوپهای پزشکی در دانشگاه صنعتی مالک اشتر (وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح) بود. او در سفر حج عمره به عربستان در خرداد ۱۳۸۸ ناپدید شد و حدود ۱۳ ماه بعد بعد از آنکه چندین ویدیو با سخنان متناقض از او منتشر گردید، در ۲۲ تیر ۱۳۸۹ به دفتر حافظ منافع ایران در آمریکا مراجعت کرد و دو روز بعد به ایران بازگشت و مورد استقبال مقامات ایرانی از جمله حسن قشقاوی قرار گرفت. امیری پس از ورود به ایران دستگیر شد و به ادعای خانواده‌اش پس از آنکه ۲۰ ماه را در بازداشت گذراند محاکمه و به ۱۰ سال زندان و ۵ سال تبعید به شهرستان خاش محکوم شد. سرانجام شهرام امیری در تاریخ ۱۳ مرداد سال ۱۳۹۵ به جرم جاسوسی اعدام شد.

در گزارشی که شبکه تلویزیونی ای‌بی‌سی آمریکا در فروردین ۱۳۸۹ منتشر کرد، ادعا شده بود که وی در سازمان انرژی اتمی ایران کار می‌کرده‌است و به آمریکا پناهنده شده‌است. 

 

عکس شهرام امیری بعد از ورود به تهران

http://media.farsnews.com/Media/8904/ImageReports/8904240025/9_8904240025_L600.jpg

 

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در یکصدمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به اجرای حکم اعدام شهرام امیری به دنبال اثبات اتهام جاسوسی وی و تأیید حکم دادگاه بدوی در دیوان عالی کشور اظهار داشت: این فرد با توجه به دسترسی‌های اطلاعات سری و به کلی سری نظام، با دشمن متخاصم و درجه یک ما یعنی آمریکا ارتباط برقرار کرده بود و اطلاعات حیاتی کشور را در اختیار دشمن قرار داده بود. سیستم اطلاعاتی کشور توانست در این پرونده رودست بزرگی به سیستم اطلاعاتی آمریکا بزند و امیدوارم این موفقیت تسریع شود.

وی با تقدیر از عملکرد سیستم اطلاعاتی کشور در این پرونده گفت: سیستم اطلاعاتی آمریکا به هیچ وجه تصور نمی‌کرد که ایران از ارتباط این فرد با آنها مطلع است و آنها با برنامه خاصی وی را به عربستان بردند و به شکل خاص از این کشور خارج کردند غافل از اینکه همه این اتفاقات زیر ذره‌بین سیستم اطلاعاتی کشور رخ داده بود.

محسنی اژه‌ای با تأکید براینکه حکم شهرام امیری طبق مقررات صادر شد، گفت: این فرد پس از حضور در ایران طبق قانون و حضور وکیلش محاکمه شد و در حکم دادگاه بدوی به اعدام محکوم گشت که پس از اعتراض وی دیوان عالی کشور با وسواس خاصی این پرونده را بررسی و حکم صادره در دادگاه بدوی را تأیید کرد.

وی با بیان اینکه سیستم قضایی کشور همواره به دنبال آن است که مجرمان از کرده خود پشیمان شوند و جبران مافات کنند افزود: ما همواره دوست داریم که مجرمان از کرده خود بازگردند و با کمال تعجب این فرد پس از تأیید حکمش در دیوان عالی کشور، از فرصت قابل توجهی که در دست داشت استفاده نکرد علی رغم فرصت داده شده سعی داشت از درون زندان نیز اطلاعات غلطی را به بیرون از زندان مخابره کند.

معاون اول قوه قضاییه با انتقاد از دروغ پردازی‌ها درباره پرونده شهرام امیری اظهار داشت: در خلال رسیدگی به این پرونده برخی از دروغ پردازان عنوان کردند که وی به ۱۰ سال زندان و تبعید محکوم شده است درحالی که این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد و حکم وی در دادگاه بدوی نیز اعدام بود و این دروغی بود که این افراد عنوان می‌کردند.

شهرام امیری که کارشناس صنعت پزشکی هسته‌ای است، در سال ۱۳۸۸ در سفر حج عمره ناپدید می‌شود و پس از ۱۳ ماه غیبت در تیر ماه  ۱۳۸۹ به دفتر حافظ منافع ایران در آمریکا مراجعت کرده و در مدت کوتاهی به ایران بازمی‌گردد.

***انتشار ویدئوهای ضد و نقیض از شهرام امیری

 در تیرماه ۱۳۸۹، اوایل افشای این ماجرا، از “شهرام امیری” چند ویدئوی متناقض منتشر شد. در یکی از ویدئوها، “شهرام امیری” مدعی شد که توسط آمریکایی‌ها و عربستانی‌ها ربوده شده اما موفق شده که از دست آنان فرار کند.

امیری در این ویدئو گفت: “ربایندگان، من را به خانه‌ای در نقطه نامعلومی در عربستان بردند و در این خانه به من داروی بیهوشی تزریق کردند و وقتی به هوش آمدم، در یک هواپیمای پهن‌پیکر عازم آمریکا بودم.”

در همان زمان، یک ویدئوی دیگر از امیری منتشر شد که در این ویدئو گفته بود؛ پژوهشگر فیزیک بهداشت است و در زمینه حفاظت در برابر اشعه تحقیق می‌کند و به منظور ادامه تحصیل و گرفتن درجه دکترا در همین رشته به ایالات متحده آمده است و در نظر دارد پس از پایان تحصیلات خود، “اگر امکان بازگشت در امنیت” وجود داشته باشد، نتیجه کار خود را در اختیار ایرانیان و سایرین قرار دهد.

“هیلاری کلینتون” وزیر وقت امور خارجه آمریکا گفته بود که شهرام امیری به میل خود به این کشور سفر کرده و پس از زندگی آزادانه در این کشور، به اختیار خود می‌توانسته ایالات متحده را ترک کند که شهرام امیری، این موضوع را در بدو ورود به ایران تکذیب کرد.

در زمان بازگشت به ایران نیز “امیری” مدعی می‌شود که به او پیشنهاد پرداخت پولی معادل ۱۰ تا ۵۰ میلیون دلار داده شده بود که وی این پیشنهاد را رد کرده و به کشور بازگشته است. وی در این زمینه عنوان داشت: «از روز اول در تلاش برای تطمیع من بودند و حتی عنوان کردند که در ازای یک مصاحبه ۱۰ دقیقه‌ای با سی‌ ان‌ ان که طی آن عنوان شود پناهنده شده‌ام و به خواست خود به آمریکا رفته‌ام، ۱۰ میلیون دلار در اختیارم قرار می‌دهند. یک تلفن نیز در اختیار من قرار داده بودند و اعلام کردند که اگر از رفتن به ایران منصرف شوم، تا ۵۰ میلیون دلار نیز به من خواهند داد و گفتند نیازی نیست هیچ مصاحبه‌ای انجام دهی، ما شما را به هر کشور اروپایی که بخواهی منتقل می‌کنیم و تحت حمایت مالی و سازمانی خود قرار می‌دهیم.

**شهرام امیری اطلاعات طبقه‌بندی شده را به قیمت ۵ میلیون دلار فروخته است

یکی از روزنامه‌های آمریکایی در ارتباط با فعالیت‌های امیری در خارج از کشور، به فروش اطلاعات طبقه‌بندی‌شده از سوی او به آمریکا اذعان کرده است.

در سال ۲۰۰۹ میلادی، روزنامه آمریکایی “واشنگتن پست” نوشت: شهرام امیری، «دانشمند هسته‌ای» ایران، با دریافت بیش از پنج میلیون دلار، «اطلاعات مفیدی» در اختیار سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا(سیا) قرار داده است.

به نوشته روزنامه واشنگتن‌‌پست، شهرام امیری، اجباری برای بازگرداندن این پول ندارد ولی به دلیل تحریم‌های مالی‌ که علیه ایران اعمال شده است، امکان دسترسی به این پول را نخواهد داشت.

واشنگتن‌پست به نقل از مقامات آمریکایی، در مورد بازگشت شهرام امیری به ایران مدعی شد که وی نگران خانواده‌اش بود و می‌ترسید که به خانواده‌اش آسیب برسد. این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات آمریکایی افزود: “هم‌اکنون ما اطلاعات امیری را در اختیار داریم و ایرانی‌ها خود او را.” 

اما پس از تحقیقات میدانی در داخل کشور درباره عملکرد “شهرام امیری”، مشخص شد که وی اطلاعات محرمانه را به آمریکا فروخته است. این فرد با توجه به دسترسی‌هایی که به اطلاعات سری و به کلی سری نظام داشته است، با دشمن متخاصم و درجه یک ما یعنی آمریکا ارتباط برقرار کرده بود و اطلاعات حیاتی کشور را در اختیار دشمن قرار داده است.

سخنگوی قوه قضائیه گفت که وی از فرصتی که برای «جبران» و «اصلاح» در زندان به او داده شده استفاده نکرده و حتی قصد داشته اطلاعاتی را از زندان به بیرون بفرستد.

حجت‌الاسلام والمسلمین “غلامحسین محسنی اژه‌ای” سخنگوی قوه قضائیه، اخیراً در نشست خبری خود با رسانه‌ها اعلام کرد که “شهرام امیری” به جرم جاسوسی برای شیطان بزرگ امریکا اعدام شد.

سخنگوی قوه قضائیه افزود: البته دروغی از سوی خانواده این شخص مطرح شده بود مبنی بر اینکه شهرام امیری تنها به ۱۰ سال زندان و تبعید محکوم شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: این شخص با حضور وکیل در دادگاه بدوی به اعدام محکوم شد، سپس اعتراض به حکم پرونده با وسواس خاصی در دیوان عالی کشور بررسی و نهایتاً حکم اعدام تأیید شد.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.