تکنــــــــــــــازدانلود

تکنــــــــــــــازدانلود

هک وامنیت -جوک وسرگرمی-تکنولوژی-اخبــــــار
تکنــــــــــــــازدانلود

تکنــــــــــــــازدانلود

هک وامنیت -جوک وسرگرمی-تکنولوژی-اخبــــــار

دانستنیهایی در موردطلا!!!

طلا یکی از کمیاب‌‌ ترین فلزات دنیا با نقطه ذوب ۱۰۶۴ درجه سانتیگراد و نقطه جوش ۲۸۰۸ درجه سانتیگراد است.


علامت اختصاری شیمیایی AU آن است که در واقع اختصار لغت لاتین طلا Gold یعنی Aurum است که معنای ادبی آن درخشندگی فراوان Glowing down است.

طلا به دلیل دارا بودن صفات و ویژگی های متعدد و ذاتی، طی مرور سالیان متمادی به یکی از مفیدترین و ارزشمندترین فلزات تبدیل شده. به علاوه رسانا بودن عالی این فلز و ضدزنگ بودن آن نسبت به آب و اکسیژن جزو مهمترین ویژگیهای حائز اهمیت به‌شمار می‌رود.

ریشه لغت طلا از کجا آمده؟

چنین به‌نظر می‌رسد که لغت طلا دارای ریشه هند و اروپائی از لغت زرد Yellow است که بیانگر یکی از بارزترین ویژگیهای طلا است و نشاندهنده شباهت‌های لغت طلا در زبان‌های مختلف است، برای مثال می‌توانید به موارد زیر توجه نمائید: زبان نروژی Gull ، زبان دانمارکی Guld، زبان انگلیسی Gold، زبان فنلاندی Kulta، زبان آفریقای جنوبی Goud، زبان آلمانی Gold، زبان هندی Gulden .

از چه زمانی خلوص طلا‌ را با قیراط (عیار ) می‌سنجند؟

ریشه این کار به دوران باستان به‌ مناطق خاورمیانه و حوالی دریای مدیترانه باز می‌گردد، در واقع از همان زمان بود که از قیراط به‌عنوان معیاری برای سنجش درجه خلوص آلیاژ طلا استفاده شد.

قیراط (عیار) چیست؟

در قدیم از معیار یک قیراط به‌عنوان واحدی برای سنجش لوبیا و یا دانه درخت استفاده می‌شد که توسط تاجران عهد باستان در خاورمیانه به‌کار می‌رفت. یک قیراط معادل۲۰۰ میلی‌گرم است.

با در نظر گرفتن کل طلای موجود در دنیا، طول آن چه اندازه خواهد بود؟

اگر کل طلای تولید شده تا به امروز را به‌صورت یک سیم نازک ۵ میکرونی در نظر بگیریم، می‌توان چنین مفتول نازکی از طلا را ۷۷ میلیون بار دور کره زمین پیچید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.